Aanbevelingen

 

Judith: op 19/12/2023 (nationalehulpgids)
"Herriejan is een lieve, vriendelijke en enthousiaste vrouw, die ons al bijna een jaar ondersteund bij de verzorging van mijn demente moeder.
Dit doet ze fantastisch!
Herriejan helpt met alles wat voor handen komt, van licht huishoudelijk werk tot persoonlijke verzorging. En dat alles met veel verve.
Herriejan is een echte aanrader."
 


Maarten: op 04/10/2022 (care.com)

"Herriejan past inmiddels ca. 6 maanden 2 dagen in de week op onze drie kinderen (0, 2 & 5 jaar oud). Herriejan is een gezellige oppas die naast de zorg voor de kinderen het huishouden strak organiseert. In een gezin met 2 werkende ouders is het erg fijn dat Herriejan ook kookt en wat kleine huishoudelijke taken op kan pakken. Herriejan communiceert goed en duidelijk. Al met al zijn we zeer tevreden over Herriejan!"

Suzanne: op 15/01/2022 (nationalehulpgids)
"Herriejan past sinds een half jaar op onze vier kinderen. Dit doet zij twee middagen in de week. Herriejan is vrolijk, eerlijk en rechtdoor zee. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is begaan met de kinderen en ons als gezin. Ze is erg lief voor de kinderen en altijd in voor een spelletje. Naast de zorg van de kinderen verricht ze ook (licht) huishoudelijke taken. Vanaf de eerste ontmoeting met Herriejan hadden we een klik. Wij zijn heel erg blij met haar. Kortom een Topper!"

Klaartje: op 12/11/2021  (nationalehulpgids) 

"Herriejan heb ik leren kennen als mantelzorgondersteuner via Zorgmies. In deze rol ondersteunt ze mij en mijn familie in de zorg voor een tante met een gevorderde dementie.
Herriejan doet dit met verve! Ze zorgt ervoor dat mijn tante er netjes en verzorgd bij loopt, dat er voldoende eten en drinken in huis is, ondersteunt in de zorg voor de hond en met lichte huishoudelijke taken.
Ze is hierin doortastend, aardig, betrouwbaar, signalerend en goed communicerend met zowel mijn tante als met de direct betrokken familieleden."
 


Femke: op 15/08/2021  (nationalehulpgids) 

"Herriejan is 2 dagen per week bij ons ter begeleiding van onze dochter met ontwikkelachterstand en beperkte belastbaarheid. Onze keuze is op Herriejan gevallen, omdat ze ruime ervaring heeft met verschillende chronische ziektebeelden. Herriejan is betrouwbaar, geduldig, lief, zorgzaam, gestructureerd en weet van aanpakken. Wij zijn erg tevreden over haar en zeker zo belangrijk, zo ook onze dochter. Ik kan Herriejan dan ook van harte aanbevelen."
 

Betty: op 11/03/2021 (zorgmies regio vught-meijerij)

Herriejan is 3 maanden geleden bij mij gestart . Geen zorgdiploma's maar wel een groot "zorghart"!! 💙 

Inmiddels geeft ze ondersteuning bij 3 zorgvragers; ondersteuning aan een jong meisje / jong gezin en bij ouderen met diagnose dementie. 

Prima matches! Waarom? 

Affiniteit, écht luisteren en aanvoelen, behoeftes van de cliënt respecteren, zeggen wat je doet én handelen, comfort bieden; stimuleren zelfredzaamheid; kortom 'bijdragen aan het positieve welzijn’!
Dank aan Herriejan 
🙌🙏