Mijn Diensten

Gezelschap bieden

Heeft u behoefte aan gezelschap? In huis of tijdens een uitstapje?  ZorgHer bied u graag deze gezelligheid. Zo kunnen we er samen op uit om te winkelen, een wandeling te maken of naar uw hobby toe te gaan. Misschien heeft u alleen een luisterend oor nodig onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo blijft u sociaal betrokken en bouwt u een mooie band op. 

Steeds meer ouderen in Nederland hebben te kampen met eenzaam- heid. ZorgHer kan deze niet wegnemen, maar dat gevoel wel verzachten. Graag zelfs!
Samen dingen doen is veel leuker dan alleen, toch!?

Hulp in de huishouding

Kunt u wel wat hulp in huis gebruiken, omdat een partner of mantelzorger niet altijd tijd heeft om u te ondersteunen? ZorgHer biedt u persoonlijke thuishulp. Bijvoorbeeld bij  (lichte) huishoudelijke werkzaamheden als wassen, strijken, de afwas of het doen van boodschappen. Of kookt graag (samen met u) een heerlijke maaltijd! 
ZorgHer stemt de hulp af op uw wensen! Niet alleen als helpende hand, maar ook voor de gezelligheid.

Begeleid vervoer

Begeleiding nodig naar uw huisarts of het ziekenhuis? ZorgHer verzorgt het vervoer en begeleid u hierbij. 


Of wilt u graag er eens fijn op uit  gaan? Bijvoorbeeld naar uw favoriete kapper, winkel, museum of gezellig een wandeling maken? ZorgHer maakt het allemaal gemakkelijk en persoonlijk voor u mogelijk. Zo blijft u mobiel zonder veel gedoe!

 

Gezinshulp / Nanny

ZorgHer biedt gezinshulp aan ouders die extra hulp kunnen gebruiken bij de zorg van hun kind(eren). Zowel in het geval dat u als ouder deze ondersteuning (tijdelijk) niet optimaal kunt geven als ook uw kind extra aandacht nodig heeft vanwege een beperking. Vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. 
ZorgHer ondersteunt bij de niet-medische taken, zoals helpen bij wassen en aankleden, maar ook bij dagelijkse taken, zoals eten maken en boodschappen doen en hulp in de huishouding.
Structuur, rust en regelmaat zijn hierbij  mijn kernwaarden!