Over mij.......

Mijn Passie

Mijn passie is om hulpbehoevende ouderen en ouders het  leven leuker en gemakkelijker te maken en om hen en hun mantelzorgers daarin te ondersteunen, zodat ook zij het langer volhouden. 
 

Mijn jarenlange werkzaamheden als mantelzorger, verzorging en begeleiding van dementerende ouderen, de opvoeding van een kind met een beperking alsook mijn vrijwilligerswerk in een verzorgingstehuis, hebben mij veel ervaring én voldoening gegeven. De gedachte om dit dankbare werk dagelijks te kunnen en mogen doen deden mij destijds besluiten om hier mijn professie van te maken.

Mijn Missie

Het is makkelijk om de goede dingen te doen als je gelooft in wat je doet. 
  

Ik ben van nature een zorgzaam type en word blij van een ander te helpen.  Dat deed  me enige tijd geleden besluiten om te starten met dit maatschappelijk nuttig en dankbaar werk als zelfstandige. Om het op mijn manier te kunnen doen, waar de klant een blij en warm gevoel van krijgt en wat goed past bij wie ik ben.  
Daarom help ik mensen graag. Elke dag weer met veel plezier


Mijn Zorg

 Mijn zorg sluit aan bij het gewenste dagritme, op de momenten dat de klant dat wenst. Persoonlijke liefdevolle aandacht. Betrokkenheid, zorgzaamheid en respect staan daarbij voorop. Een persoonlijke klik is daarbij van essentieel belang.  Ik streef er naar hun steun en toeverlaat te zijn, zodat men op een prettige manier langer in hun vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Veel praktijkervaring met ondersteuning en hulp aan  thuiswonende (dementerende) ouderen. 


Met oppas- en gezinshulp ontzorg ik het gehele gezin. Zorg voor rust en regelmaat, oppas, vervoer, koken en licht huishoudelijk werk, zodat je als ouders meer tijd hebt voor je kinderen. Ervaring bij meerdere gezinnen met 2 tot 4 kinderen. 

Mijn Diensten

Mijn specialisme is het bieden van (niet-medische) zorg zoals:
- Begeleiding en hulp  bieden aan
   (dementerende) ouderen 
- Gezinshulp  / Oppas
- Begeleid vervoer 

- Hulp in huis(houding) 


Niemand is hetzelfde en ik vind het daarom belangrijk om maatwerk te leveren voor elke specifieke hulpvraag met bijpassend tarief.
Hieronder licht ik graag mijn diensten verder toe. 
Mijn streven is maatwerk; staat uw specifieke zorg er niet bij, bel of mail mij en ik overleg graag met u wat mogelijk is.